NY DESIGN/TILLBAKA/POLEN/ONE DIRECTION | Veronica Mårtensson

Veronica Mårtensson

Annons

NY DESIGN/TILLBAKA/POLEN/ONE DIRECTION

Nu blir det ett långt inlägg är för jag har massor att berätta!

Vi kan börja med att jag är tillbaka! Och att jag skaffat ny header, men den får vi se hur länge jag står ut med, haha! 

Sen ska jag berätta om POLEN, jag har ju varit i polen! Och det var verkligen en rolig och intressant resa och jag skulle gärna göra om den! Kan tyvärr inte berätta allt eftersom ni kommer ändå inte orka läsa det. Men vi började resan med att åka buss i 8 timmar för att komma till båten som skulle ta oss till gdynia, och det gjorde den och det var en rolig båtresa (det tog en natt att åka). Sen i Gdynia åkte vi direkt vidare till Warzawa och där var vi i två dagar och kollade böand annat på ett gammalt fängelse och ett barnhem. Vi bodde på ett hotell som såg bra ut på utsidan men var hemskt på insidan! Men det var bara en natt så vi stog ut! I warzawa regnade det också båda dagarna! 

Vi åkte vidare till Tarnov där vi egentligen inte kollade på något, men vi bodde på ett jätte fint hotell och vi hade gärna stannat där mer än en natt! Men men! Dagen efter åkte vi vidare och vi stannade till vid ett ställe där det var massgravar! Jätte hemskt var det! Sen åkte vi vidare till Auschwitz, och direkt när vi kom dit så kollade vi på auschwitz 1 den delen av konsentrationslägret som va omgjord till ett museum (där t.ex håret och skorna är) Jätte hemskt och äckligt var det! Men man fattade ju liksom inte… Det var iallafall jätte bra väder där, så när vi kom till det nya hotellet så böt typ alla om till shorts och va ute. Dagen efter åkte vi till birkenau, vädret var helt okej. Men det var lika hemskt att gå runt där! Birkenau är lämnat som det var efter kriget så det var väldigt speciellt att se.

Dagen efter det så åkte vi till krakow och kollade runt lite, vädret var bra, fast det var molnigt och lite kyligt. Men ingen klagade! Vi åkte sen tillbaka till hotellet och va där. Dagen efter det hade vi vår lediga dag i krakow och eftersom det spöregnade så slapp vi gå ute på torget och åkte istället till ett shoppingcentrum!  Jag köpte avslutningsklänning och en jeans jacka! och starbucks kaffe hehe! Sen slutade de regna så vi gick ut till torget, och där köpte jag en parfym! Sen åkte vi tillbaka till hotellet! Dagen efter så åkte vi buss hela dagen för att komma till Gdynia där båten tillbaka till sverige va, så vi åkte buss hela dagen och kom till slut fram till gdynia! På båten så hade alla väldigt roligt och de flesta va uppe hela natten (fast vi inte fick) hehe bad ass vi är! Sen va vi framme i sverige och alla som typ hela vägen hem på bussen! 

De va typ de kortfattat haha! 

 

Sen måste jag berätta att jag såg One direction i onsdags!! Har inte fattat det än!! Så sjukt!! Bästa kvällen någonsin!! Bilder från kvällen kommer! men i ett annat inlägg! 

DFGHJKLÖGiLOW

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats